Mercy Ships

Medische hulp recht door zee

Mercy Ships

Belgische vereniging sinds 2010

Mercy Ships Belgium vzw wil mensen en middelen inzetten ter ondersteuning van het internationale werk van Mercy Ships. Met het verlangen om vanuit België meer voor Mercy Ships te kunnen betekenen, is in 2010 Mercy Ships België opgericht, een zelfstandige vzw, gevestigd in Antwerpen met een hoofdzetel in Zaventem.

 

Mercy Ships België krijgt geen overheidssteun en is een onafhankelijke hulporganisatie die werkt met de steun van privépersonen. Wij hebben in België zo’n 80 vrijwilligers die beschikbaar zijn voor onder meer fondsenwerving en administratie.

 

Mercy Ships België is opgericht door Bert van Dijk. Samen met zijn echtgenote trok hij naar de Africa Mercy en zag hij met eigen ogen het unieke concept van Mercy Ships. Bert was overtuigd en in 2010 richtte hij Mercy Ships België op. Sindsdien is hij vrijwillig voorzitter van Mercy Ships België en combineert hij die onbezoldigde functie met het vrijwillig voorzitterschap van Mercy Ships Global.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Transport & Logistics Gent vrachtwagen
Transport & Logistics Gent vrachtwagen