E-Commerce Hub

Paviljoen

Op 17 en 18 september organiseren we samen met bpost de eComHub in Gent in het hart van de beurs Transport & Logistics in Flanders Expo. Doel: bedrijven de mogelijkheid bieden om op één plaats alle oplossingen en innovaties die specifiek zijn voor e-commerce, te ontdekken om de ontwikkeling van hun eigen bedrijf te stimuleren.

E-Commerce Hub bpost

 eComHub – 2 dagen gewijd aan e-commerce

Binnen de beurs Transport & Logistics is een ruimte – uniek in België , de eComHub – die volledig gewijd is aan e-commerce, exposanten samenbrengen, die bedrijven concrete oplossingen bieden om hun volledige waardeketen van e-commerce te optimaliseren. Op de beurs kunnen besluitvormers, ondernemers en klanten van bpost kennismaken met deze verschillende tools van webplatforms tot betaal- en leveringssystemen. 

 eComTalk– sprekers die een inspirerende conferentie aanbieden

eComTalk is een niet te missen evenement en biedt deelnemers een ochtend vol inspirerende gesprekken, die uniek is in België. Sprekers uit binnen- en buitenland presenteren boeiende succesverhalen, met speciale aandacht voor de nieuwste trends op het gebied van e-Commerce-transformatie, klantervaring, optimalisatie van eCommerce-business en duurzame ontwikkeling.
eComTalk E-Commerce Hub paviljoen Transport & Logistics

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Transport & Logistics Gent vrachtwagen
Transport & Logistics Gent vrachtwagen