Le nouveau Carrefour DC met en œuvre ZetesMedea Voice
Zetes

Nieuw DC van Carrefour implementeert ZetesMedea Voice

In het nieuwe DC van Carrefour , wordt de voice picking-oplossing ZetesMedea ingezet voor een efficiënt beheer van 5000 bestellingen per dag.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Carrefour België telt 40 hypermarkten, meer dan 440 supermarkten, zo’n 300 kleinere buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten. Het bedrijf opende onlangs een nieuw distributiecentrum in Willebroek om alle leveringen voor België centraal te verwerken en ter ondersteuning van hun groeiende e-commercebusiness.

Ze zochten een betrouwbare partner met logistieke kennis en expertise om hen te helpen en kozen voor Zetes en hun beproefde voice picking-oplossing ZetesMedea om de picking efficiëntie en verwerkingssnelheid op de nieuwe locatie maximaal op te voeren.

Zetes is al langer een vertrouwde partner en adviseur van Carrefour en heeft zijn capaciteiten bewezen tijdens eerdere voice picking-implementaties en ondersteuningscontracten voor de Europese activiteiten. Voor het project in Willebroek was de implementatiesnelheid een belangrijke factor. Slechts vier maanden waren er nodig vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke implementatie van ZetesMedea Voice.

“Dankzij hun onmiskenbare kennis van hun business, was Zetes in staat om zeer snel te handelen. Hun expertise in logistieke en magazijnprocessen stelde ons bovendien in staat om als een geïntegreerd team samen te werken”, aldus Christophe Stemberger, Digital & E-commerce Program Manager bij Carrefour België.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht