Youvegotfreight

You’ve Got Freight!

A propos:

You’ve Got Freight! is een serious game perfect voor teambuilding, brainstorm sessies en kan gebruik worden in het onderwijs.

In het spel You’ve Got Freight duiken spelers in de rol van logistiek dienstverlener en krijgen zij de verantwoordelijkheid voor het transport van containers van een haven naar het achterland. De containers verschillende van herkomst en bestemmingen en worden vervoerd via verschillende vervoerssoorten en via overslagpunten.

Tijdens het spel ervaren de spelers zowel individueel als collectief de mogelijkheden en meerwaarde van “synchromodaal” transport. Het spel bevat elementen zoals wisselende kosten en snelheid van drie verschillende transportwijzen, het gebruik van dynamische en flexibele planning en de mogelijkheden van samenvoeging of splitsing bij terminals. Spelers worden uitgedaagd om in verschillende ronden de wisselwerking tussen de meerwaarde van samenwerking en de voordelen van individueel optreden te onderzoeken.

Gedurende het spel worden de deelnemers zich bewust van de belangrijke, dragende aspecten van synchromodaal transport zoals zekerheid, data-deling, onderhandeling en vergoeding. Tenslotte kunnen er gezamenlijke oplossingen gevonden worden die voor iedereen betere prestaties opleveren vergeleken met individueel ontwikkelde oplossingen.

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter