Xwift

Xwift

A propos:

Xwift est une entreprise dynamique spécialisée dans le transport express de marchandises de toutes tailles et de tous poids, dans toute l’Europe et 24h/24 pendant toute l’année.

Actualités

Offres d'emploi

Transport Analyst

Als transport analyst analyseer je de dagelijkse planning en stuur je bij waar nodig. Je laat een probleem pas los als je een mogelijkheid gevonden hebt. Het is dus nodig dat je de planning grondig kent en je steeds een overzicht behoudt. Anticiperen op de dagelijkse planning alsook de planning voor komende dagen en weken, vormt je grootste uitdaging.

Om doelgericht te kunnen werken en de efficiëntie te verhogen, maak je grondige analyses van de reeds bestaande transporten. Je berekent de haalbaarheid van nieuwe projecten en potentiële klanten. Hiervoor krijg je heel wat gegevens en cijfers aangeleverd van verschillende afdelingen waarmee je dus ook heel nauw zult samenwerken. Vooral de Data Analyst zal je heel wat gegevens kunnen aanleveren. Je dient deze te analyseren en om te zetten in concrete processen en projecten die bruikbaar zijn voor de volledige planning. Op basis van deze gegevens kan jij de planborden en routes optimaliseren.

Voir les offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter