Winlock Systems

Winlock Systems

Over ons

Winlock is reeds meer dan 20 jaar actief in de productie van industriële brandwerende poorten en deuren. Brandwerendheid is echter niet de enige eigenschap, elk Winlock-product kan immers moeiteloos gecombineerd worden met een geluidsisolerende uitvoering, een inbraakwerende uitvoering, een rookdichte uitvoering, explosiewerende uitvoering en vloeistofbarrière-toepassingen en zij doet tevens ook dienst als functionele poort.

Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt.

Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Zowel aannemers als particulieren behoren tot onze klanten.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Commercial talent – Internal Sales – Lokeren

Commercial talent – Internal Sales – Lokeren

Taakomschrijving:
• Op basis van aangereikte tools vorm jij de wensen van de klant om in een kwalitatieve offerte.
• Je hebt regelmatig contact met collega’s, architecten en/of bouwheren voor de opbouw van je dossier.
• Je denkt mee met het bedrijf en stelt efficiënte tools voor.
• Je rapporteert aan de Sales Manager.

Aanbod:
• Je komt terecht in een afwisselende en boeiende job, in een stabiel, dynamisch en groeiend bedrijf in een internationale context.
• Je krijgt een doorgedreven interne opleiding binnen ons eigen productgamma.
• Je ontvangt een eerlijke verloning volgens ervaring, kennis en inzet, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, bedrijfswagen, onkostenvergoeding

Lees verder »
Sales Engineer – Region Antwerpen/Limburg

Sales Engineer – Regio Antwerpen/Limburg

Taakomschrijving:
Je verstrekt technisch advies en informatie en beheert het samenstellen, uitwerken, opvolgen van de offertes en de briefing naar de projectleiding.
Je bent commercieel gedreven en stuurt de klant proactief naar de beste oplossing.
Je bent betrokken bij elk project en staat voornamelijk in voor accountmanagement waarbij je klantenrelaties onderhoudt, verbetert en verder uitbouwt.
Je staat in voor het volledige dossierbeheer, van prijsaanvraag tot effectieve verkoop en briefing van de projectleiding (analyse, offerte, opvolging, briefing).
Je staat, naast het op baan gaan, eveneens in voor de back-office en administratieve verwerking.

Aanbod:
Je ontvangt een competitief loon volgens kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, GSM, laptop, wagen en tankkaart,…).
Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is, de goede werksfeer centraal staat en we elke dag opnieuw samen groeien.

Lees verder »

Neem contact met ons op