WDP – Warehouses with Brains

WDP – Warehouses with Brains

Over ons

WDP biedt slimme warehouse-oplossingen met de nadruk op de ontwikkeling en de verhuur van logistiek en semi-industrieel vastgoed. Als marktleider in magazijnverhuur in de Benelux, zijn wij voornamelijk actief in België, Nederland, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Duitsland en Roemenië.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Masterdata administrator

Masterdata administrator

Je bent verantwoordelijk voor het energie monitoring systeem van WDP: je zorgt voor een goede samenwerking met onze partners, ziet toe op de kwaliteit van de gegevens, en zorgt dat we blijvend samen verbeteren in lijn met onze energie data strategie.
Je bent verantwoordelijk voor de energie en duurzaamheidsberekeningen: footprint calculations, LCA van materialen, GHG Protocol berekeningen, EPRA SBPR cijfers etc.
Je bent onze expert in duurzame materialen en maintenance technieken
Je coördineert de verschillende decarbonisatie tracks zoals opgezet in ons Climate Action Plan. Dit gaat zowel om uitstoot van onze eigen kantoren (Scope 1 en 2), maar vooral voor de decarbonisatie van scope 3 zowel in upstream nieuwbouwprojecten als downstream gebruik door onze huurders of O&M activiteiten.

Lees verder »
Business Development Manager Wallonië, Frankrijk, Luxemburg

Business Development Manager Wallonië, Frankrijk, Luxemburg

In deze functie rapporteer je aan de Country Manager BELUX FRANCE.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de commerciële strategie en het aantrekken van bedrijven die op zoek zijn naar logistieke vastgoedoplossingen.
Je onderhoudt de contacten met de vastgoedmakelaars en je vervult hier een complementaire rol en denkt mee vanuit de klant.
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe sites en zoekt naar acquisities van bestaande logistieke panden.
Je onderhoudt je relaties en bouwt deze verder uit.
Je bent verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen en werkt hiervoor nauw samen met het juridisch departement en de projectmanagers voor wat betreft de nieuwbouw projecten.
Je volgt de ontwikkelingen binnen de logistiek nauwgezet op en je bent je bewust van de invloed hiervan op onze portefeuille (aandacht voor smart buildings, duurzaamheid,…).
Je maakt actief gebruik van bestaande tools als CRM.
Je actieterrein is Wallonie/ Noord-Frankrijk/ Luxemburg.

Lees verder »

Neem contact met ons op