Velgio

Velgio

Over ons

Velgio is ontstaan uit een samenwerking tussen een aantal zelfstandige docenten uit allerhande vakgebieden die gerelateerd zijn aan transport en logistiek.

Deze docenten en instructeurs zijn mensen met jarenlange ervaring in hun domein, mensen die zich bovendien zelf voortdurend bijscholen en die allemaal met één voet staan in de wereld van de vrachtwagen, het vervoer, de autocarsector, de rijscholen, de logistiek, de gevaarlijke stoffen,… met andere woorden: alles wat rijdt zit in hun interessesfeer!

Onze docenten hebben bovendien allemaal vele jaren ervaring met het geven van opleidingen aan volwassenen. Ze weten als geen ander hoe ze een groep mensen moeten boeien. Een opleiding bij Velgio is niet alleen leerrijk, maar iedereen zal bij het einde van de dag kunnen besluiten dat er op een leuke en interactieve manier les gegeven werd.

Wij zijn continu bezig met het ontwerpen van nieuwe modules, het updaten van bestaande cursussen en zoeken voor uw chauffeurs de meest boeiende onderwerpen die ze in hun dagelijkse realiteit kunnen toepassen. Zo zijn wij sinds kort ook erkend als opleidingcentrum in de ADR.

Binnen de grenzen van de wetgeving zijn wij altijd bereid om modules op maat van uw bedrijf te ontwerpen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht