Trends Business Information
Trends Business Information

Trends Business Information

Over ons

Trends Business Information verzamelt financiële en commerciële data over alle Belgische bedrijven. Dus ook over jouw klanten, prospecten, leveranciers en concurrenten. Dankzij onze focus op kwaliteit beschik je altijd over betrouwbare B2B gegevens, zowel via doe-het-zelf platformen als maatwerk door ons team van experten. Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om zowel je merk als netwerk doelgericht verder uit te bouwen.

Bel ons voor meer info op 02 702 70 11

Nieuws

Entrez en contact avec votre groupe cible

Kom in beeld bij jouw doelgroep

Als onderneming is opvallen bij de juiste prospecten van groot belang. Je wil immers relevante leads genereren die worden omgezet in reële verkopen. Hoe je doelgericht in beeld komt dat vertellen we je graag in dit artikel.

Lees meer »

Vacatures

Call Agent Customer Care

Als voltijdse callagent bel je met zowel potentiële als bestaande klanten rond hun customer journey en plan je afspraken voor de regiomanagers. Je komt terecht in een enthousiast team van customer care medewerkers, met bakken talent en ervaring. Jouw collega’s houden van hun job, gaan voor kwaliteit en geloven in hun kracht als team. Ze zorgen er mee voor dat je de job onder de knie krijgt en passie met prestatie doet rijmen. Klinkt als muziek in de oren? Snel solliciteren dan…

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht