SSI SCHÄFER
SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

Over ons

SSI SCHÄFER is een van de grootste full-range leveranciers en componentenfabrikanten voor intralogistiek in de wereld. Met het hoofdkantoor in Neunkirchen (Duitsland) heeft SSI SCHÄFER wereldwijd circa 10.000 medewerkers in dienst, zeven nationale en internationale productielocaties en circa 70 wereldwijd opererende dochterondernemingen. Op zes continenten ontwikkelt en implementeert SSI SCHÄFER innovatieve concepten en oplossingen voor verschillende industrieën en branches. Op die manier geeft SSI SCHÄFER vorm aan de toekomst van de intralogistiek.

PRODUCTEN & DIENSTEN
SSI SCHÄFER ontwerpt, ontwikkelt en produceert systemen voor magazijnen en industriële productiebedrijven. Het portfolio omvat manuele en geautomatiseerde oplossingen voor opslag, transport, orderverzamelen en sorteren, evenals technologieën voor afvalverwerking en recycling. Bovendien is SSI SCHÄFER een toonaangevende aanbieder van modulaire, regelmatig geüpdatete software voor intralogistiek.

Het softwareteam, dat meer dan 1.100 medewerkers telt, ontwikkelt hoogwaardige toepassingen en geeft klanten uitgebreid advies over de intelligente combinatie van software met intralogistieke apparatuur. Het IT-aanbod van SSI SCHÄFER, inclusief de eigen WAMAS®- en SAP-producten, biedt optimale ondersteuning voor alle processen op het gebied van intralogistiek. De oplossingen van SSI SCHÄFER verbeteren de productiviteit en efficiëntie van klanten door de uiterst nauwkeurige bewaking, visualisatie en analyse van bedrijfsgegevens voor proactief intralogistiek management.

SSI SCHÄFER biedt zeer geavanceerde, kant-en-klare systemen. Als internationale marktspeler kan zij one-stop-oplossingen leveren tot in alle uithoeken van de wereld. Het uitgebreide portfolio omvat ontwerp, planning, advies en klantspecifieke after-sales service en onderhoud.

MARKTSECTOREN
• Fashion
• Industry
• Food Retail
• Food & Beverage
• Healthcare & Cosmetics
• Retail & Wholesale

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht