Peripass

Peripass

Over ons

Peripass | the Yard Enabler

Peripass biedt verschillende yard management-oplossingen in Logistiek, Retail, Manufacturing en Food & Beverage om de kloof tussen magazijn en transportactiviteiten probleemloos te kunnen overbruggen. Peripass zorgt voor vlottere communicatie met vrachtwagenchauffeurs en voor een verhoogde visibiliteit en veiligheid op logistieke sites.

Peripass brengt alle voordelen van geïntegreerde logistieke processen samen: van real-time visibiliteit, over automatisatie tot digitalisatie van taken. Inzicht krijgen op de site, met Yard Control Tower, impliceert het optimaliseren van processen: doorlooptijden inkorten, volume verhogen, wachtkosten verlagen met 85%. Door de automatisatie van de logistieke processen kunnen personeelskosten worden gereduceerd. Yard Automation, resulteert bijkomend in verhoogde veiligheid en beveiliging. Door Yard Asset Management in te zetten beheer je zorgeloos alle assets op de site: geen verloren trailers of containers meer of foute transporten die de site verlaten. Yard Task Management centraliseert en digitaliseert de werking van shunters, heftruckchauffeurs en beveiliging op het terrein.

Peripass staat bekend om haar expertise in Yard Management en is actief in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland en werkt voor bedrijven als Bridgestone, Danone, Lidl en Intermarché. Peripass is een cloud-based SAAS+platform en heeft een duidelijke missie met sterke internationale ambities. Peripass maakt het mogelijk processen in kaart te brengen, te digitaliseren en dankzij de opgebouwde logistieke expertise in diverse sectoren, te optimaliseren. Waar Peripass al in gebruik is, genieten bedrijven van een blijvende positieve impact op verschillende vlakken: meer visibiliteit, verhoogde veiligheid en verbeterde efficiëntie. Als gevolg daarvan, wat alle huidige projecten met elkaar gemeen hebben, zijn aanzienlijke kostenbesparingen.

Wie meer wil weten kan terecht op de website www.peripass.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht