Human Workspace B.V.
Human Workspace B.V.

Human Workspace B.V.

Over ons

Human Workspace – voor werkplekken die werken!

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke oplossingen voor logistiek. Wij omarmen logistieke werkplek uitdagingen. De omvang en flexibiliteit in ons assortiment en de kennis en ervaring van de Human Workspace engineers stelt ons in staat om altijd een oplossing te kunnen bieden.

Treston paktafels
Als importeur van het Finse Treston voor de Benelux voeren we het complete assortiment. Zeer breed inzetbaar vanwege het modulaire ontwerp wat ons in staat stelt op behoefte en specifieke problematiek van klanten in te spelen. Daarbij speelt ergonomie een belangrijke rol. De Treston producten zijn van zeer goede kwaliteit, robuust, scherp geprijsd en snel leverbaar.

Flexibiliteit met aluminium profiel en buissystemen
We beperken ons niet tot één type buis of koppeling. Ook hier bieden we een brede range aan profielsystemen zodat we altijd aan de vraag van de klant kunnen voldoen.

Innovatieve werkplek oplossingen
Naast het maatwerk en de standaard range zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe producten en innovatie op het gebied van werkplek inrichting. Een voorbeeld hiervan is de range mobiele werkplek karren met ingebouwde accu en de cobot trolley ten behoeve van cobotisering van de
werkplek.

Installatie en onderhoud
Een team van zeer ervaren en professionele monteurs, in dienst van Human Workspace, installeren indien gewenst de werkplekken op locatie. Ook na levering van de werkplekken blijven we betrokken bij de klant en staan we u bij waar nodig en gewenst.

Advies en engineering
Er zijn maar weinig leveranciers van werkplekken op de markt met een vergelijkbaar inlevingsvermogen, klantbetrokkenheid en productkennis/ ervaringsniveau als de Human Workspace engineers. Wij voorzien u van alle benodigde informatie zoals 3D tekeningen, op maat gemaakte offertes, hulp bij integratie van werkplek oplossingen in het proces.

Neem gerust contact op!

T: +31(0) 162 454 383 | sales@humanworkspace.nl | www.humanworkspace.nl

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht