Hilaire Van Der Haeghe – HH Industry

Hilaire Van Der Haeghe – HH Industry

Over ons

Het familiebedrijf HILAIRE VAN DER HAEGHE NV werd opgericht in Antwerpen in 1898 als invoerder/verdeler van premium merken van landbouw- en industriële machines.

Onze bekendste merken zijn FENDT, CLAAS, ISEKI, WALKER, AMAZONE en nog een 20-tal andere topmerken in de land- en tuinbouw, groenzorg en gemeentediensten.

In de sector van de Logistiek en Industrie zijn wij exclusief verdeler van het Amerikaanse YALE Material Handling (heftrucks en magazijn toestellen), het Duitse ADLATUS (Robot Cleaning machines voor logistiek, sporthallen en openbare gebouwen) en het Belgische ADDAX MOTORS (Light Utility e-Vehicles).

Wij werken steeds vanuit de behoefte van onze klanten: onze Sales Advisors luisteren naar uw behoeften, brengen dan de juiste oplossingen, advies en alternatieven en gaan samen met u aan het werk voor de beste uitvoering.

Wij bieden oplossingen voor verkoop, leasing en verhuur op korte termijn (voor onvoorziene omstandigheden of pieken in uw werk) van zowel nieuwe als gecertifieerde tweedehandsmachines.

Ons Service Team staat elke dag klaar voor onderhoud, reparatie of aanpassing van uw vloot.

98% van onze interventies worden de dag van de aanvraag uitgevoerd en daar zijn we best wel fier op !

Onze techniekers werken vele jaren voor ons bedrijf en kennen de machines als hun broekzak.

Kom langs op onze stand, of maak een afspraak op industry@vanderhaeghe.be of 03/821 08 38 om te ontdekken hoe wij voor u iets kunnen betekenen.

Tot binnenkort !

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht