Hengelhoef Concrete Joints

Hengelhoef Concrete Joints

Over ons

Hengelhoef concrete joints is een gespecialiseerde producent van uitzetvoegen voor industriële betonvloeren. Als trendsetter en innovator zijn onze voegoplossingen voorgeschreven in gerenommeerde projecten wereldwijd.
Onze meerwaarde ligt op het verhogen van de duurzaamheid en comfort van de vloer en tegelijkertijd een kostenbesparing door te voeren.
De ongeziene hoge lastenoverdracht capaciteit van onze Cosinus Slide® uitzetvoeg laat toe elke last op de vloer efficiënt te controleren en waar mogelijk te optimaliseren.
Dankzij de befaamde door HCJ ontwikkelde sinusoïdale bovenzijde wordt wielimpact geneutraliseerd en kan het heftruckverkeer trillings- en schokvrij plaatsvinden. Daarnaast, minder zichtbaar maar daarom niet minder belangrijk, vindt de dynamische lastenoverdracht van het heftruckverkeer plaats via het unieke en uiterst efficiënte “double slide” mechanisme. Inderdaad, een tweede Sinus golf in het midden van de vloer creëert in combinatie met de 3-D continue verankering een niet conventioneel verbindingssysteem zonder gebruik te maken van deuvel technologie. Beschadiging aan de vloer, voeg en machine wordt vermeden en de operationele efficiëntie verhoogd.
Ook op het vlak van statische lastenoverdracht maakt de Cosinus Slide® voeg het verschil.
Geen beperkingen in het plaatsen van de rekken, geen verticale afwijkingen tussen de vloerplaten en een optimale vloerdikte in functie van de lasten.
Een gratis design check op basis van de werkelijke calculatiewaarden van de voeg maakt duidelijk hoeveel uw voordeel kan bedragen.
Zowel bij dynamische lasten (heftruckverkeer) en als statische lasten (rekken) ervaart men met de Cosinus Slide® uitzetvoeg in feite als een naadloze vloer oplossing. Vandaar de slogan; de vloer is de voeg, de voeg is de vloer !!!

Nieuws

Vacatures

Accountmanager BeLux

Hengelhoef Concrete Joints ontwikkelt en produceert high-end uitzetvoegen voor betonvloeren. De productie situeert zich in Genk, de verkoop is internationaal.
Om onze verdere groei in BeLux te ondersteunen, zijn wij opzoek naar een gedreven Sales Hunter!
Onze Belgische klanten zijn grote bouw- en vloerbedrijven.

• Jouw voornaamste focus ligt op prospectie.
• Door een proactieve opvolging en gerichte prospectie-, klant-, en werfbezoeken bouw je jouw klantenportefeuille op en verder uit.
• Uiteraard heb je ook oog voor bestaande klanten. Zo geeft het onderhouden en verder uitbouwen van bestaande klantenrelaties je de nodige voldoening.
• Sterke commerciële feeling/honger, vastberadenheid, veerkrachtigheid, flexibiliteit, leergierigheid, gedrevenheid, proactiviteit, initiatiefnemer zijn eigenschappen waarin je jezelf herkent.

Aanbod
• Vast contract met persoonlijke bonus en extralegale voordelen!
• Werken met een innovatief product in een FANTASTISCH ambitieus team!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht