DG REAL ESTATE

DG REAL ESTATE

Over ons

DG Real Estate: specialisten in bedrijfsvastgoed.

DGRE is één van de grootste, onafhankelijke makelaars in winkel- en bedrijfsvastgoed in België.

Vandaag bieden wij u verschillende tienduizenden vierkante meter aan bedrijfsvastgoed te koop en te huur aan in heel België.
Daarnaast zijn we ook de uitgelezen partner voor uw beleggingsvastgoed. Hoewel onze roots in de retail liggen, reikt onze expertise dus veel verder dan dat. U kan bij ons terecht voor binnenstedelijk winkelvastgoed, retail parken en solitaire baanwinkels maar ook voor residentiële gebouwen, hotels, kantoren, en industriële panden en -gronden.

Wij zijn een multidisciplinair team van door het BIV erkende vastgoedmakelaars met elk hun eigen specialisatie binnen het bedrijfsvastgoed. Als managing partner is Werner De Geyter eindverantwoordelijke en sparringpartner, en bouwt hij dagelijks mee aan het nog steeds groeiende netwerk van DG Real Estate.

Senior Accountmanager Jan Uten en Junior Accountmanager Vincent Verhoeven zijn de draaischijf van alles wat met industrieel en logistiek vastgoed te maken heeft.
Junior Account manager Jarno Vandermeren vervoegde in 2021 het team als rechterhand van onze expert in winkelvastgoed in de binnenstad, Senior Accountmanager Bob Devolder, die sinds 2015 deze afdeling verzorgt. De baanwinkels en winkelparken zijn dan weer de specialisatie van Senior Accountmanager Thomas Moyson, die intussen al meer dan 8 jaar mee aan dit deel van de DGRE-kar trekt.
Jeroen D’Hondt besloot ook in ’21 om na meerdere jaren ervaring in de residentiele markt de overstap te maken naar het bedrijfsvastgoed.
Hij is het aanspreekpunt voor de afdeling kantoren.

Zij worden allemaal bijgestaan door Jill De Preter, onze getalenteerde Office Manager die alles dagdagelijks duizendpoot-gewijs in goede banen leidt.

“De makelaardij is voor ons in de eerste plaats een people business.”

Bedrijfsvastgoed voor zelfstandigen en multinationals

We zetten ons elke dag meer dan 100% in voor al onze partners. De synergie tussen de verschillende afdelingen zorgt ervoor dat we een breed cliënteel van startende ondernemers, lokale handelaars, grote ketens en internationale bedrijven hebben opgebouwd. Zo mogen we trots oa Pearle, Basic Fit, D’Ieteren, Albert Heijn, Ikea, WDP, Whitewood, Katoennatie en vele andere gerenommeerde bedrijven tot onze klanten tellen.

We werken echter met evenveel enthousiasme en energie voor lokale bedrijven, kmo’s en kleine retailers met een winkel in de binnenstad of de dorpskern. Voor mensen die willen genieten van de opbrengst van hun onroerend goed. Voor iedereen, professional of particulier, die zijn bedrijfsvastgoed of andere panden te koop of te huur wil aanbieden zijn we dé go to partner.

Wij proberen er nl. voor te zorgen dat wat u doet met uw vastgoed wérkt, en dat uw vastgoed werkt voor ú.
Vandaar onze slogan: We Make Real Estate Work!

DG Real Estate. We Make Real Estate Work.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht