C&W Logistics

C&W Logistics

Over ons

WMS-expertise in praktijk en véél meer!

Als Trends Gazellen Ambassadeur 2020 in de kleine bedrijven voor West-Vlaanderen en met een continue groei zowel als organisatie, in klantenbasis als aangeboden softwareoplossingen, is C&W een niet meer te negeren speler geworden op de logistieke softwaremarkt.

C&W is leverancier van en implementeert logistieke software met als core expertise WMS.

Dit aangevuld met een cloud EDI-platform, klanten- en leveranciersportalen, integratie connectoren voor ERP, voice, transportcarriers en mechanische magazijnautomatiseringen (High Bay, Miniload, AGV, Conveyor,…) zorgen ervoor dat een volledige operationele logistieke suite kan worden geïmplementeerd en dit van grote bedrijven tot KMO’s.
Een gepassioneerd team van functionele en technische logistieke experten, staan garant voor vlotte opleveringen in een zeer gevarieerde mix van omgevingen (3PL, Food & Beverage, Electronics, DIY, Manufacturing, …).

De lijst van succesvolle realisaties weerspiegelt de expertise en succesvolle no-nonsense en hands-on aanpak, waar C&W garant voor staat om dergelijke logistiek IT projecten tot een goed einde te brengen.

Nieuws

Vacatures

Industrial Automation Developer

Als industrial automation developer analyseer, implementeer en test je logistieke materiaalstromen aangestuurd op basis van interfaces tussen ons Warehouse Management Systeem en automatisatiesystemen binnen magazijnen van derde partijen.

Daarnaast bouw je mee verder aan onze standaard WCS connectoren die ingezet worden in allerlei omgevingen (3PL, Productie, Distributie, Retail,…) voor een zeer breed gamma van magazijnautomatisering (conveyor, AS/RS, shuttle, AGV, liften, drop & pick to light,…).

Vacatureadvertenties bekijken »

SQL Developer

Is SQL helemaal jouw ding, dan verwelkomen wij je bij C&W Logistics met open armen. Kan je ons daarnaast nog overtuigen van je Database Administrator skills, dan zijn we helemaal verkocht!

Als SQL Developer kom je bij C&W terecht in een West-Vlaams groeibedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke software met als core business Warehouse Management Systems (WMS). Als backend developer implementeer je onze software, test je ze uitvoerig en volg je alles nauwkeurig op.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht