C&W Logistics

Over ons

WMS-expertise in praktijk en véél meer!

Als Trends Gazellen Ambassadeur 2020 in de kleine bedrijven voor West-Vlaanderen en met een continue groei zowel als organisatie, in klantenbasis als aangeboden softwareoplossingen, is C&W een niet meer te negeren speler geworden op de logistieke softwaremarkt.

C&W is leverancier van en implementeert logistieke software met als core expertise WMS.

Dit aangevuld met een cloud EDI-platform, klanten- en leveranciersportalen, integratie connectoren voor ERP, voice, transportcarriers en mechanische magazijnautomatiseringen (High Bay, Miniload, AGV, Conveyor,…) zorgen ervoor dat een volledige operationele logistieke suite kan worden geïmplementeerd en dit van grote bedrijven tot KMO’s.
Een gepassioneerd team van functionele en technische logistieke experten, staan garant voor vlotte opleveringen in een zeer gevarieerde mix van omgevingen (3PL, Food & Beverage, Electronics, DIY, Manufacturing, …).

De lijst van succesvolle realisaties weerspiegelt de expertise en succesvolle no-nonsense en hands-on aanpak, waar C&W garant voor staat om dergelijke logistiek IT projecten tot een goed einde te brengen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op