B_Robots

B_Robots

Over ons

B_Robots staat voor Business Robots en werd eind 2017 opgericht door Jo Vanpaeschen en Bram Verbueken. Wij zijn een dynamische onderneming die zich specialiseert in alles wat met het automatiseren van business processen te maken heeft.

Onze missie is ondernemingen aan de hand van Smart Automation te helpen bij de optimalisatie van processen waardoor de efficiëntie en de kwaliteit verhoogt. Een belangrijke factor in onze aanpak is de focus die wij leggen op het menselijke aspect wanneer wij onze oplossingen implementeren.

Ondanks de groeiende digitalisatie merken wij op dat in ondernemingen nog veel processen manueel uitgevoerd worden. Vaak zijn deze processen repetitief, hebben ze geen toegevoegde
waarde buiten het feit dat ze dienen uitgevoerd te worden en hebben ze een negatieve impact op de werkvreugde. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de kost en de opgeleverde kwaliteit, maar ook voor de motivatie en de retentie van medewerkers.
B_Robots is gespecialiseerd in het automatiseren van deze processen. Afhankelijk van de specifieke use case, maken wij gebruik van (een combinatie van) onderstaande technologieën:

Process Assessment: met behulp van AI op een volledig geautomatiseerde wijze potentiële
automatisatie kandidaten ontdekken en valideren. Dankzij deze technologie is het ook mogelijk om de potentiële ROI nauwkeurig te berekenen en kunnen process maps automatisch gegenereerd worden wat de nauwkeurigheid van de analyses verhoogt.

Robotic Process Automation (RPA, regelgedreven automatisatie): het bouwen/configureren van software robots die in staat zijn om menselijke handelingen uitgevoerd op computersystemen na te bootsen. Processen zijn rule based en maken gebruik van gestructeerde data.

Low Code Development (DPA, workflow automatisatie): automatiseren van work flows door applicaties te bouwen zonder code te schrijven waardoor de doorlooptijd zeer kort is. Ook wel gekend als “low code” development.

AI Automation (beslissingsgedreven automatisatie): gaat verder dan rule based automation. Aan de hand van Machine Learning gaan we ongestructureerde data structureren om zodoende RPA databots sterker te maken of aan te vullen. Ook Intelligent OCR behoort hiertoe.

Process Dashboards: Deze dashboards worden opgezet om een inzicht te krijgen op de ROI van
de geïmplementeerde oplossing(en).

Sinds 2021 is B_Robots lid van The Beacon. U vindt ons op stand 1225 (“The Beacon”)

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht