ASK Romein
ASK Romein

ASK Romein

Over ons

ASK Romein is een grote speler in de wereld van de bouw, staalbouw, offshore en bruggenbouw. Met meer dan 600 medewerkers, vestigingen in Nederland en België en internationale projecten, kenden we de laatste tien à vijftien jaar een continue groei.

Alle medewerkers van ASK Romein delen een gezamenlijk DNA: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een context te creëren waarin onze medewerkers op hun best presteren en meedenken in functie van de klant.

ASK Romein vertaalt klantenbehoeften naar oplossingen. We vertrekken vanuit een basisidee om vervolgens met eigen projectteams voor verkoop, ontwerp, engineering, productie en uitvoering bouwprojecten uit te werken van A tot Z.

Nieuws

BREEAM Awards 2022

BREEAM Awards 2022

De BREEAM Awards worden uitgereikt aan projecten en organisaties wereldwijd, die naar de mening van de onafhankelijke jury de beste balans bieden tussen prestaties, reproduceerbaarheid en innovatie.

Lees meer »

Vacatures

Ingenieurs en bachelors Bouwkunde

Ieder jaar starten er bij ASK Romein een aantal pas afgestudeerde jonge talenten.
Vanuit al deze functies werk je mee aan een verscheidenheid aan bouwprojecten die ASK Romein realiseert, zowel in de algemene bouw als in de staalbouw: bedrijfsgebouwen, distributiecentra, productiehallen, sleutel-op-de-deurprojecten, industriële staalconstructies enz.

Vacatureadvertenties bekijken »

Monteur

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en opbouwen van de staalconstructies op onze projectlocaties. Je bent regelmatig werkzaam op hoogte waardoor het belangrijk is dat je de veiligheidsvoorschriften te allen tijde naleeft.

Vacatureadvertenties bekijken »

Lasser

Als lasser ben je de voorlaatste schakel in ons productieproces. Nadat onze samenstellers de staalconstructies hebben samengesteld, komen deze bij jou terecht om ze volledig af te lassen volgens de lasspecificaties vermeld op het plan.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht