Atrium Opleidingen

Rustiger, veiliger en zuiniger transport  door ecodriving-coaching 

Atrium Opleidingen

Donderdag 15 september

Vandaag stellen we u graag in samenwerking met IMOB, het Instituut voor Mobiliteit van de Universiteit Hasselt, een uniek coachingstraject inzake ecodriving voor! Voor de chauffeurs die dit traject doorlopen, kunnen we een netto winst garanderen van minimaal € 2000 per chauffeur. Maar afhankelijk van uw situatie loopt dit makkelijk op tot € 3000 per chauffeur …en meer!


Met een minimum aan tijdverlies krijgt elke chauffeur een persoonlijke coach toegewezen die op regelmatige basis samenzit met de chauffeur en zijn rijgedrag bespreekt. En indien nodig rijdt de coach zelfs mee! Een significant minder verbruik is gegarandeerd! En zeker met de huidige dieselprijzen maakt dit een aanzienlijk én nodig verschil. Dit coachingstraject valt niet binnen de Code 95 maar is een aanvulling op de verplichte opleiding Ecodriving binnen de Code 95.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Transport & Logistics Gent vrachtwagen
Transport & Logistics Gent vrachtwagen