Arcade

De impact van digitalisatie in de bouwsector

Arcade Logistiek en Industrie

Woensdag 14 september

13u00 – 14u00 door Arnaud Serrien, CEO van Arcade

De impact van digitalisatie op de bouwsector (BIM)

De bouwsector bevindt zich vandaag in een stevige inhaalbeweging om de digitale ontwikkelingen van de laatste decennia ook te implementeren in haar processen en werkwijzes. De mogelijkheden die de geweldige technologische ontwikkelingen met zich mee brengen blijken vandaag in vele projecten echter niet genoeg benut.

 

Wanneer we de overgang naar een echt digitale werkwijze willen maken moeten we niet enkel de technologische tools en software ontwikkelen, maar ook de traditionele werkwijzes en verantwoordelijkheden herdenken. In deze presentatie zal Luis Briones Alonso, BIM Manager bij Arcade, een uiteenzetting geven van zijn visie rond wat digitaal werken betekent, en hoe de traditionele werkwijzes en verantwoordelijkheden kunnen verschuiven om het maximale uit BIM te halen doorheen alle fases van een bouwproject.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Transport & Logistics Gent vrachtwagen
Transport & Logistics Gent vrachtwagen