CaptureTech

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Gebruik van barcodes en scanning is een vertrouwde en beproefde manier voor het optimaliseren van voorraadbeheer en logistiek. We leveren en implementeren barcode scanning technieken en begeleiden onze klanten daarbij van A tot Z. Van analyse en advies tot de benodigde scanners, barcode printers en software tot het WiFi netwerk en services zoals CaptureTech Protect.

Barcode / RF-scanning
Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency. Scannen kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld met vaste barcodescanners langs een lopende band, mobiele ‘hand held’ scanners en zelfs kleine lichte scanners welke je draagt op de achterkant van je hand.

CaptureTech heeft ruime ervaring met de implementatie van barcodesystemen. Naast levering en implementatie van hardware en software geven we gedegen advies. Bijvoorbeeld over type barcodes, de standaarden (EAN, tegenwoordig GS1), de beste wijze voor het printen van de barcodes en optimale verwerking van de data in het achterliggende WMS of ERP systeem.

Onze merken
We leveren en implementeren uitsluitend scanners van de hoogste kwaliteit. Onze A-merken zijn Zebra, Honeywell, Datalogic en ProGlove.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht